Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Percheziții acasă la trei tineri din Alba Iulia, suspecți de furtul a două mașini și a unui saxofon. Au fost reținuți

Publicat

Polițiștii din Alba Iulia au reţinut trei tineri, din Alba Iulia, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de furt calificat.

Domiciliile acestora au fost percheziţionate, iar faţă de aceştia a fost luată măsura reţinerii, au anunțat joi, reprezentanții IPJ Alba.

La data de 26 octombrie 2022, polițiștii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au reținut, pentru 24 de ore, trei tineri, de 21 de ani, 25 de ani, respectiv de 20 de ani, din Alba Iulia.

Aceștia sunt bănuiţi de săvârşirea unei infracţiuni de furt calificat.

Polițiștii cred că în noaptea de 20 septembrie 2022, aceștia ar fi sustras un autoturism care era parcat pe o stradă din municipiul Alba Iulia, pe care l-ar fi condus, fără a poseda permis de conducere, şi l-ar fi abandonat pe un câmp, din apropierea DN 14 B.

În perioada 28 septembrie – 29 septembrie 2022, în jurul orei 00,20, cei trei tineri ar fi sustras, din nou, un alt autoturism, care se afla parcat pe o stradă din municipiu.

În noaptea de 08/09 octombrie 2022, unul dintre tineri, în vârstă de 25 de ani, ar fi profitat de faptul că un autoturism era neasigurat, pe o stradă din Alba Iulia, şi ar fi sustras, din interiorul acestuia, un saxofon.

Percheziții acasă la cei trei tineri

Polițiștii din Alba Iulia, sub supravegherea şi coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu sprijinul polițiștilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, au percheziționat miercuri domiciliile celor trei bărbați.

Față de cei trei tineri, polițiștii au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, în cursul zilei de azi, 27 octombrie 2022, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activități infracționale a bărbaților.

Foto: Arhivă, rol ilustrativ

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax