Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PERCHEZIȚII BCCO ALBA IULIA: Aproximativ 7,5 kilograme de droguri aduse din Spania, găsite de polițiști. Cum au intrat în țară

Publicat

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia, au efectuat 5 percheziții, la persoane din județele Timiș și Arad, bănuite de trafic internațional de droguri.

La data de 26 ianuarie 2022, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia, au efectuat 5 de percheziții domiciliare, în județele Timiș și Arad, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și introducerea în țară de droguri de risc.

Din primele cercetări a rezultat că un tânăr, de 30 de ani, din Timișoara, ar fi ridicat, de la o firmă de curierat, un colet conținând aproximativ 7,5 kilograme de droguri, din categoria celor de risc (cannabis), provenit din Spania, cu scopul de a le valorifica.

Polițiștii au ridicat întreaga cantitate de droguri, iar, la sediul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia, au fost conduse, pentru audieri, două persoane.

Față de tânărul de 30 de ani, din județul Timiș, a fost luată măsura reținerii, iar, ulterior, a fost prezentat Tribunalului Alba, care a dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și introducerea în țară de droguri de risc.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara și al Grupării Mobile de Jandarmi „Glad Voievod” Timișoara.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax