Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

PERCHEZIŢII DNA de amploare. Descinderi la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate şi alte peste 40 de locaţii, într-un dosar de corupţie

Publicat

mascati, demonstratie Percheziţii de amploare în Bucureşti şi alte peste 40 de locaţii. Procurorii DNA investighează fapte comise în ultimii doi ani. Potrivit unor surse, sunt vizate Casa Naţională de Asigurări de Sănătate şi Casa de Asigurări de Sănătate Bucureşti. Oamenii legii au descins şi la domiciliile unor persoane, la sediile unor firme sau puncte de lucru ale unor societăţi comerciale.

UPDATE: Procurorii DNA investighează presupuse cheltui ilegale de fonduri de către CNAS. Astfel, procurorii au descoperit decontări de îngrijire la domiciliu pentru pacienți fictive, potrivit digi24.ro. Prejudiciul calculat de DNA este de 3 milioane de euro.

Pacienții pot deconta până la 90 de zile de îngrijire la domiciliu, care de obicei sunt asigurate de firme de specialitate, după cum se precizează în legislaţia actuală.

“Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a corupției efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate infracțiunilor de corupție, săvârșite în perioada 2016- august 2017.

Ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, în cursul zilei de 31 august 2017, sunt efectuate percheziții domiciliare în 50 locații, dintre care două sunt sedii ale unor instituții publice din București, restul sedii sau puncte de lucru ale unor societăți comerciale sau domicilii ale unor persoane.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”, se arată în comunicatul DNA.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax