Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Percheziţii domiciliare în Sebeş şi Daia Română. Trei suspecţi reţinuţi pentru furt de spalieri din Viile Sebeşului

Publicat

Poliţiştii din Sebeş şi Şpring, cu sprijinul celor de la Serviciul Intervenţie Rapidă au efectuat marţi dimineaţa, începând cu ora 6.00, patru percheziţii la domiciliile unor suspecţi din Daia Română, respectiv două în Sebeş, în legătură cu mai multe cazuri de furt de spalieri din Viile Sebeşului. Au fost reţinute trei persoane, care vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, cu propunere de arestare preventivă.

Percheziţiile au fost organizate în contextul continuării cercetărilor în cadrul mai multor dosare de cercetare penală privind furtul de spalieri folosiţi la cultivarea viţei de vie. Au fost efectuate 6 percheziţii domiciliare, două pe raza municipiului Sebeş şi patru în comuna Daia Română.

La trei locaţii din Daia Română şi la una din Sebeş, au fost găsiţi 628 de spalieri din beton folosiţi la cultivarea viţei de vie, în valoare de 3.800 lei şi au fost identificaţi cinci suspecţi de comiterea furtului acestor elemente din locul numit „Viile Sebeşului”, de pe raza municipiului Sebeş.

Reprezentanţii IPJ Alba au precizat următoarele: „Din probatoriul administrat a rezultat că, în perioada septembrie 2010 – septembrie 2011, cei 5 suspecţi au sustras în mod repetat spalieri, pe unii dintre aceştia i-au valorificat, iar pe alţii i-au depozitat şi utilizat în gospodăriile proprii.

Faţă de 3 dintre suspecţi, A.R., de 65 de ani, S.Z.C., de 46 de ani şi G.I., de 37 de ani, toţi din Daia Română, a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca azi, 07.09.2011, aceştia să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş cu propunere de arestare preventivă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor 5 învinuiţi.”

sursa foto: ghidularadean.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax