Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PERCHEZIȚII în ALBA, într-un caz de înșelăciune și fals în înscrisuri. Polițiștii au descins la 20 de locații din județ

Publicat

perchezitii Sâmbătă dimineața, începând cu ora 06.00, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba efectuează simultan 20 de percheziţii pe raza judeţului Alba, în vederea documentării activităţii infracţionale a 21 de persoane, pentru comiterea faptelor de înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, în perioada iulie 2014 – decembrie.

În dosarul aflat în lucru la Poliţia Municipiului Alba Iulia sunt învinuite, până în prezent 21 de persoane, cu vârste cuprinse între 20 şi 60 de ani, care în perioada iulie – decembrie au întocmit în fals adeverinţe de venit pe care apoi le-au folosit pentru obţinerea de credite de consum, iar sumele de bani astfel obţinute le-au fost folosite pentru achiziţionarea de produse.

Din probele administrate până în prezent în cauză rezultă că activitatea infracţională a acestora s-a realizat în perioada iulie – decembrie 2014, iar valoarea totală a prejudiciului cauzat este de 76.000 lei.

În vederea documentării întregii activităţi infracţionale sâmbătă, începând cu ora 06.00, se efectuează 20 percheziţii domiciliare pe raza municipiilor Alba Iulia (17) şi Sebeş (1), a orașului Zlatna (1) şi a comunei Mihalţ (1) la locuinţele celor 21 de persoane bănuite de implicarea în activitatea infracţională descrisă mai sus.

La acţiune, participă 58 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba din care 13 luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, sprijiniţi de 15 jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba.

Acţiunea se desfăşoară sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Pe baza mandatelor de aducere emise de procurori, cele 21 de persoane vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax