Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Percheziții în Alba, într-un dosar de furt din magazin. Două tinere au fost reținute. Ce au descoperit polițiștii

Publicat

Două tinere au fost reținute joi, în urma unor percheziții derulate în Alba de către polițiștii din Luduș, într-un caz de furt. Oamenii legii au pus în aplicare trei mandate de percheziție.

Cercetarea se desfășoară sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduș.

Potrivit IPJ Mureș, din cercetări a reieșit faptul că, la data de 26 martie, cele în cauză ar fi sustras bunuri în valoare de aproximativ 6.000 de lei de pe rafturile unei societăți comerciale din Luduș. Au trecut de casele de marcat fără a le achita și ulterior au părăsit locația.

La percheziții, polițiștii au identificat persoane implicate în activitatea infracțională, dar și bunuri de interes în cauză. Au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor două telefoane mobile și 600 de lei.

Cele două tinere au fost conduse cu mandat de aducere la sediul Poliției orașului Luduș. În baza probatoriului administrat, pe numele lor au fost emise ordonanțe de reținere, pentru 24 de ore.

În vederea executării măsurii, acestea au fost predate Centrului de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Mureș.

Suportul tehnic de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Totodată, la activități au participat și polițiști criminaliști, de acțiuni speciale și de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal, sub supravegherea unității de parchet competente.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax