Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PERCHEZIŢII în Alba, într-un dosar de înşelăciune. Un bărbat din Cugir a fost reţinut. Prejudiciu de 35.000 de lei din lucrări de construcţii neexecutate

Publicat

mascat perchezitii Poliţiştii din Alba au descins, vineri, în trei locaţii din Vinţu de Jos şi Cugir, pentru percheziţii într-un dosar de înşelăciune cu lucrări de construcţii. Un bărbat de 30 de ani, care se promova clienţilor drept „Zugravul casei tale”, lua bani în avans şi nu mai executa lucrările de construcţii promise. A încasat astfel peste 30.000 de lei.

Potrivit IPJ Alba, vineri, 20 ianuarie, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de S.L., de 30 de ani, din Cugir, care este cercetat într-un dosar privind fapte de înșelăciune, comise împotriva a 17 părţi vătămate, cu un prejudiciu total de 35.000 de lei.

În perioada anilor 2015 – 2016, a încheiat contracte de prestări servicii în domeniul construcţiilor cu diferite persoane şi a pretins şi încasat, în avans, sume de bani, fără a-şi onora obligaţiile contractuale şi fără a le restitui.

Prejudiciul cauzat celor 17 păgubiţi a fost estimat la 35.000 lei.

Pentru obţinerea de probe în cauză, poliţiştii au efectuat, vineri dimineaţă, 3 percheziţii domiciliare (două în Vinţu de Jos şi una în Cugir) şi au ridicat înscrisuri folosite de S.L. în activitatea infracțională.

Faţă de acesta a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de înşelăciune, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din IPJ Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru stabilirea întregii activităţi infracționale a lui S.L.

Eventualele alte victime care au contractat astfel de lucrări cu S.L., ce-şi promova serviciile sub sloganul „Zugravul casei tale” şi care, până în prezent nu au sesizat poliţia, sunt rugate să o facă, transmite IPJ Alba.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate