Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PERCHEZIŢII în Alba Iulia: O femeie şi un tânăr, cercetaţi pentru contrabandă cu ţigări. Polițiștii le-au confiscat „marfa”

Publicat

tigariPoliţiştii din Alba Iulia au deschis dosar penal pe numele a două persoane, mamă şi fiu, din oraş, cercetaţi pentru contrabandă cu ţigări. Oamenii legii au făcut vineri patru percheziţii, în urma cărora au confiscat peste 2000 de ţigarete de contrabandă.

În 31 octombrie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, sprijiniţi de poliţiştii din cadrul Serviciului Operaţiuni Speciale au acţionat pentru probarea activităţii infracționale a două persoane din Alba Iulia, implicate în contrabandă cu ţigări.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat că în cursul anului 2014, V.M.V., de 33 de ani şi V.V., de 63 de ani, au deţinut la domiciliul lor şi au oferit spre vânzare diferitor persoane ţigări provenite din contrabandă.

Pentru probarea activităţii infracţionale a celor două persoane, vineri, poliţiştii au efectuat patru percheziţii domiciliare, ocazie cu care au identificat 2.160 ţigarete de contrabandă.

În cauză cercetările sunt continuate faţă de cei doi suspecţi sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă şi în vederea stabilirii întregii lor activităţi infracţionale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax