Connect with us
Publicitate

BLAJ

PERCHEZIȚII în Alba la firme și persoane fizice. Polițiștii au ridicat aproape 2,5 tone de articole pirotehnice

Publicat

articole pirotehnice 4

Aproape două tone și jumătate de articole pirotehnice au fost ridicate de polițiștii din Alba, după 9 percheziții coordonate de parchetele din Alba Iulia și Blaj. 

Acțiunea s-a desfășurat în perioada 17 – 20 decembrie 2022. Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul IPJ Alba, sub coordonarea parchetelor de pe lângă judecătoriile Alba Iulia și Blaj, au efectuat 9 percheziții, în județul Alba.

Au fost vizate sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de efectuarea, fără drept, de operațiuni cu articole pirotehnice.


În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit 2.435 de kilograme de articole pirotehnice, din categoriile P1, F1, F2, F3, F4, T1 și T2 (pocnitori, articole pirotehnice de divertisment și artificii).

Toate articolele pirotehnice au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor și luării măsurilor legale.

La activități, alături de polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, au participat polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului Criminalistic, polițiilor municipale Alba Iulia și Blaj, Poliției Orașului Abrud, precum și polițiști ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Cercetările sunt continuate în cadrul unor dosare penale care vizează două persoane fizice și două societăți comerciale, ai căror reprezentanți ar fi încercat să comercializeze articole pirotehnice, fără a fi autorizate în acest sens.

Foto: Arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax