Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Percheziții în Alba, la o persoană care comercializa parfumuri prin rețele de socializare. Ce au descoperit polițiștii

Publicat

Polițiștii din Alba au derulat vineri, 25 octombrie, două percheziții într-un dosar penal privind produse contrafăcute. A fost vizată o persoană care vindea parfumuri contrafăcute pe rețelele de socializare.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba – Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, au efectuat două percheziţii într-o cauză penală privind punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată.

Din cercetări a rezultat că, prin folosirea rețelelor de socializare, B.F.A. comercializează în raza județului Alba parfumuri cu privire la care există indicii că ar fi contrafăcute, acestea purtând însemnele unor mărci notorii.

În urma percheziţiilor, au fost ridicate mai multe parfumuri, diverse gramaje, purtând însemnele mărcilor:

Scandal Jean Paul Gaultier, Valentino Donna, Chanel Paris, Yves Saint Laurent, Tom Ford, Giorgio Armani, Givenchy, Emporio Armani, Versace Eros și Dior.

Cu privire la acestea, rezultă suspiciunea că sunt contrafăcute, menționează Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Față de persoana în cauză a fost dispusă efectuarea în continuare a urmăririi penale pentru comiterea infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu marca înregistrată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate