Connect with us
Publicitate

BLAJ

PERCHEZIŢII în ALBA: Patru bărbaţi REŢINUŢI după ce au furat un seif cu bijuterii, dintr-o casă de amanet

Publicat

actiune politia

Patru bărbaţi din Alba Iulia şi Blaj au fost reţinuţi de poliţiştii din Alba, în urma unor percheziţii derulate miercuri. Oamenii legii au identificat, în total, şase bărbaţi, cercetaţi pentru comiterea de furturi din societăţi comerciale şi locuinţe, cu prejudicii totale de peste 230.000 lei.

Potrivit IPJ Alba, în 25 aprilie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din IPJ Alba, împreună cu poliţiştii din Blaj, cu sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale, au identificat şase bărbaţi, cu vârste cuprinse între 28 şi 39 de ani, trei din Alba Iulia şi trei din Blaj, care sunt bănuiţi de comiterea a două furturi cu prejudicii în valoare totală de 239.000 lei.

În noaptea de 22/23 august 2017, trei dintre bănuiţi ar fi pătruns, prin efracţie, într-o casă de amanet din Teiuş şi ar fi sustras un seif în care se aflau bijuterii în valoare de 209.000 lei şi suma de 5.066 lei.

Pe 16 ianuarie, doi dintre bărbaţii care ar fi participat la furtul de la Teiuş, împreună cu alţi doi bărbaţi din Alba Iulia şi Blaj, ar fi pătruns, prin efracţie, în locuinţa unui cetăţean din municipiul Blaj şi ar fi sustras bunuri electrice şi electrocasnice în valoare de 25.000 de lei.

Pentru documentarea activităţii infracționale a persoanelor bănuite de comiterea furturilor, miercuri, 25 aprilie, poliţiştii au efectuat şase percheziţii (trei în municipiul Alba Iulia şi trei în municipiul Blaj) la domiciliile persoanelor vizate, ocazie cu care au fost indisponibilizate patru autovehicule.

Unul dintre autovehicule ar fi fost folosit în activitatea infracțională, iar celelalte trei ar fi fost dobândite ca urmare a acestei activităţi.

La percheziţii au participat şi poliţişti ai Serviciului Pentru Acţiuni Speciale din IPJ Alba precum şi jandarmi.

Faţă de patru dintre bărbaţi (doi din Alba Iulia şi doi din Blaj), a fost luată măsura reţinerii, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, urmând ca să fie prezentaţi Parchetelor de pe lângă Judecătoriile Aiud şi Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activităţi infracționale a persoanelor vizate şi recuperarea prejudiciilor.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax