Connect with us
Publicitate

BLAJ

Percheziții în Alba: Polițiștii au indisponibilizat sute de litri de biocide și produse de protecția plantelor

Publicat

Polițiștii din Alba au descins în patru locații, la firme și persoane bănuite că nu au respectat prevederile privind operațiunile cu produse de protecție a plantelor. Au indisponibilizat 100 de kilograme și 995 de litri de biocide și produse din domeniul fito-sanitar. 

Potrivit IPJ Alba, miercuri, 28 aprilie, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, au efectuat 4 percheziții la societăți comerciale și la domiciliile unor persoane fizice care sunt bănuite că nu ar fi respectat normele legale privind operațiunile cu produse de protecție a plantelor.

Polițiștii au identificat 100 de kilograme și 995 de litri de produse fitosanitare, despre care există suspiciunea că ar fi fost deținute fără drept și care au fost indisponibilizate.

La acțiune au luat parte și polițiști ai Serviciului Criminalistic precum și polițiști din cadrul Poliție Municipiului Blaj.

Cercetările sunt continuate.

Pentru creșterea gradului de siguranță a cetățenilor și prevenirea situațiilor de risc, polițiștii vor continua acțiunile de verificare a legalității activităților persoanelor fizice și juridice care utilizează produse de protecție a plantelor și substanțe utilizate în igiena și sănătatea publică, mai transmite IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax