Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PERCHEZIȚII în Alba și Argeș. Dosar de evaziune fiscală și înșelăciune privind comerț cu fructe de pădure

Publicat

afine

Polițiștii din Alba au descins în trei locații din județ, dar și din Argeș, la suspecți privind evaziune fiscală, înșelăciune și fals privind comerț cu fructe de pădure. Este implicată o firmă din Argeș, care ar fi cumpărat fructele de la două societăți din Alba.

Potrivit IPJ Alba, joi, 18 noiembrie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, au efectuat 3 percheziții, din care una în județul Alba și două în județul Argeș, în cadrul unui dosar penal ce vizează infracţiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată, evaziune fiscală și înșelăciune.

Din cercetări a rezultat bănuiala rezonabilă că reprezentanții unei societăți comerciale din județul Argeș, cu punct de lucru în județul Alba, ar fi achiziționat fructe de pădure de la două societăți comerciale din județul Alba, fără a achita contravaloarea acestora, cu toate că fructele ar fi fost, ulterior, valorificate.

Totodată, documentele de achiziție a fructelor ar fi fost falsificate, iar facturile de achiziție și veniturile obținute din vânzarea acestora nu ar fi fost înregistrate în evidența contabilă a societății.

Polițiștii au ridicat documente de evidență contabilă și alte înscrisuri, în vederea continuării cercetărilor.

La percheziții, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din Inspectoratul de poliție Județean Alba au fost sprijiniți de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax