Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PERCHEZIȚII în Alba și Sibiu la persoane bănuite de furtul a 500 de litri de motorină de la cetățeni din Blaj

Publicat

reinut

În această dimineaţă, poliţiştii din Blaj, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, efectuează 6 percheziţii la persoane bănuite de furt de combustibil din anexele unor locuinţe din Blaj.

UPDATE: Patru persoane – trei tineri şi o femeie, din Alba şi Sibiu, au fost reţinute, joi, de poliţişti, în urma percheziţiilor derulate în cele şase locaţii. Cei patru sunt acuzaţi de furt şi complicitate la furt de combustibil din gospodăriile şi utilajele agricole ale unor cetăţeni din Sânmiclăuş (500 de litri). O altă persoană este bănuită că ar fi tăinuit faptele de furt. În urma acţiunilor de joi, poliţiştii au găsit 100 de litri de motorină susceptibilă a proveni din furturi.

Iniţial, ar fi ascuns combustibilul furat într-o criptă din localitatea Pănade de unde, ulterior, ar fi transportat-o la domiciliile personale şi ar fi valorificat-o spre diverse persoane.

Vezi mai multe detalii: Patru persoane reţinute în urma percheziţiilor în Alba şi Sibiu la suspecţi de furturi de motorină

La data de 11 ianuarie, poliţiştii din Blaj, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi ai poliţiştilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale – I.G.P.R., sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, efectuează 4 percheziţii în judeţul Alba şi două în judeţul Sibiu, la domiciliile a 5 persoane bănuite de furt şi tăinuire.

Din cercetări a rezultat faptul că, în noaptea de 11/12.12.2017, 3 persoane (două din Pănade, judeţul Alba şi una din municipiul Sibiu) ar fi sustras cantitatea de 500 de litri de motorină din gospodăriile şi utilajele agricole aparţinând unor cetăţeni din Blaj. Ulterior, aceştia ar fi transportat combustibilul la locuinţele persoane de unde l-ar fi valorificat la diverse persoane.

Poliţiştii vor pune în executare 5 mandate de aducere, persoanele urmând a fi conduse la sediul Poliţiei Municipiului Blaj, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax