Connect with us
Publicitate

BLAJ

Percheziții în Blaj: Un tânăr care a spart mai multe mașini și a furat bunuri și bani a fost reținut de Poliție

Publicat

furt din masina

Polițiștii din Blaj au reținut un tânăr din municipiu care ar fi spart mai multe autoturisme, din care a furat bunuri și bani. Pentru obținerea de probe și recuperarea prejudiciilor, polițiștii au efectuat două percheziții.

Potrivit IPJ Alba, joi, 22 aprilie, polițiștii de investigații criminale din Blaj, sprijiniți de  polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, au efectuat percheziții la două imobile din Blaj, în vederea documentării activității infracționale a unui tânăr, de 27 de ani, din municipiu, care este bănuit de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt și a unei infracțiuni de însușirea bunului găsit.

În perioada 24 februarie 2020 – 23 februarie 2021, ar fi spart geamurile a trei autoturisme parcate pe raza municipiului Blaj, iar din interiorul acestora ar fi sustras diferite bunuri și sume de bani.

Din cercetări a rezultat și că, în 29 octombrie 2020, tânărul și-ar fi însușit, pe nedrept, un telefon mobil pierdut de un bărbat din Blaj.

Tânărul va fi prezentat în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. carolina fratila

    vineri, 23.04.2021 at 19:18

    S-au furat si oglinzi retrovizoare, cu firele electrice cu tot.Cum se poate afla daca s-au gasit la perchezitie si cum se pot recupera?
    Din pacate,de ceva timp,se vad tot mai des si la ore chiar foarte tarzii,trupe ddetineri bantuind prin locurile ascunse,printre blocuri si care se manifesta agresiv si gratuit,hartuitor.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax