Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Percheziții în județele Alba și Sibiu. Bărbat reținut pentru furturi din locuințe. Ce au descoperit polițiștii

Publicat

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Sibiu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, au derulat, marți, trei percheziții domiciliare în județele Sibiu și Alba, în cadrul unui dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat (3 acte materiale).

O persoană a fost reținută pentru 24 de ore, a anunțat IPJ Sibiu.

Potrivit sursei citate, este vorba despre un sibian în vârstă de 41 de ani, bănuit că, în perioada 17 – 27 iulie, ar fi pătruns prin efracție în trei locuințe din municipiul Sibiu, de unde ar fi sustras bijuterii, produse electronice și electrocasnice, produse cosmetice și altele, valoarea totală a prejudiciului ridicându-se la suma de 80.000 de lei.

Perchezițiile au fost în Sibiu (două) și la Sebeș (una). Polițiștii  au reușit recuperarea a aproximativ 80% din prejudiciul creat, în locuințele supuse verificărilor fiind găsite mai multe bunuri care ar proveni din săvârșirea faptelor amintite.

Odată cu administrarea probatoriului în cauză, polițiștii de investigații criminale au luat măsura reținerii bărbatului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu – Biroul de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Acțiunile polițiștilor sibieni au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba și de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax