Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PERCHEZIȚII la Academia de Poliție. A fost identificat bărbatul care a amenințat cu moartea o jurnalistă

Publicat

Persoana care a amenințat-o cu moartea pe jurnalista Emilia Şercan a fost identificată. Este vorba despre un ofițer de poliție angajat al Academiei de Poliție.

Acesta a fost depistat în Slatina și urmează să fie adus la audieri în București, potrivit informațiilor Digi24.

”A fost identificată persoana care m-a amenințat cu moartea. Este un ofițer de poliție, angajat al Academiei de Poliție. Sunt într-o evidentă stare de consternare. Un ofițer de poliție, pus să apere legea, amenință cu moarte un ziarist de investigație. Este inimaginabil așa ceva! Sper că de data asta va exista puțină onoare prin structurile de conducere ale Academiei de Poliție.” a declarat juralista pe contul său de Facebook.

Miercuri dimineață au fost efectuate percheziții la Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza şi acasă la un ofiţer al instituţiei. Colegii săi din IGPR îl bănuiesc pe acesta că ar fi persoana care a ameninţat-o pe jurnalista Emilia Şercan.

CITEȘTE ȘI: Jurnalista care a demascat teze de doctorat plagiate ale unor oficiali ai statului, amenințată cu moartea

Bărbatul lucrează la o structură de suport, a absolvit Academia de Poliție în ultimii doi ani și nu este înscris la școala doctorală.

În urmă cu o săptămână, jurnalista a scris pe pagina personală de Facebook că a primit un mesaj de amenințare cu moartea.

Emilia Şercan este cunoscută pentru anchetele jurnalistice pe care le-a derulat, în urma cărora a scos la suprafață mai multe plagiate în rândul înalților demnitari și al conducerii unor instituții de invățământ, cel mai recent fiind la Academia de Poliție.

sursă: Digi24.ro

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    miercuri, 24.04.2019 at 12:54

    Cred ca au si varianta care scapa pe oricine de raspundere. Daca nu, sunt prosti rau. Ca si cei care ne conduc !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax