Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Percheziții la Alba Iulia. Două tinere intenționau să vândă artificii cumpărate de pe internet. Măsurile luate de polițiști

Publicat

Două tinere din Alba Iulia sunt cercetate de poliție după ce ar fi cumpărat artificii de pe internet și intenționau să le vândă. Au fost făcute percheziții la domiciliul acestora, iar articolele pirotehnice au fost confiscate.

Potrivit IPJ Alba, vineri, 15 decembrie, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, au efectuat două percheziții.

Acestea au fost derulate în municipiul Alba Iulia, la persoane bănuite de efectuarea, fără drept, de operațiuni cu articole pirotehnice.

Artificii cumpărate pe internet

Din cercetări, a rezultat că două femei, de 21 și 25 de ani, din Alba Iulia, ar fi achiziționat, prin intermediul internetului, articole pirotehnice, cu scopul de a le revinde, fără a deține autorizație în acest sens.

În urma perchezițiilor, polițiștii au confiscat 1.392 de articole pirotehnice, din categoriile F2 și P1 (petarde și baterii de artificii).

La activități, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase au fost sprijiniți de polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și Serviciului Criminalistic din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba precum și de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia.

Cercetările sunt continuate.

foto: arhivă, rol ilustrativ

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Dany

    luni, 18.12.2023 at 00:28

    Da mah… asta e cea mai mare problema. În fiecare an aceiași discuție. De aia va plătim mah ? da cu capturile de droguri cum stați? Aud? Ca în ritmul asta peste maxim 2 ani o sa se vândă la taraba.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax