Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Percheziții la Alba Iulia, într-un dosar de furturi de telefoane mobile. Un tânăr, reținut de Poliție

Publicat

perchezitii

Polițiștii din Alba Iulia l-au reținut pe un tânăr care este bănuit de furt. Acesta ar fi furat din incinta unei societăți comerciale, în care ar fi pătruns prin efracție, telefoane mobile în valoare de 12.600 de lei. Identificarea acestuia a fost făcută cu sprijinul polițiștilor Direcției pentru Operațiuni Speciale și pentru probarea infracțiunilor au fost făcute trei percheziții.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia l-au reținut, pentru 24 de ore, pe un bărbat de 35 de ani, din Alba Iulia, care este bănui de furt.

În noaptea de 24/25 iunie 2020, ar fi pătruns, prin efracție, în birourile unei societăți comerciale din cartierul Micești al municipiului Alba Iulia de unde ar fi sustras 5 telefoane mobile, în valoare de 12.600 de lei.

Pentru probarea activității infracționale a bărbatului, polițiștii de investigații criminale, sprijiniți de luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi, au făcut 3 percheziții domiciliare.

Bărbatul va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax