Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PERCHEZIȚII la Alba Iulia: O femeie, administrator al unei asociații de proprietari, cercetată pentru delapidare. Ce a făcut

Publicat

imobiliare

Administratorul unei asociații de proprietari din Alba Iulia este cercetată pentru delapidare. Este vorba despre o femeie de 55 de ani, iar miercuri 30 martie, polițiștii din Alba au efectuat două percheziții la domiciliul și reședința acesteia. 

Potrivit IPJ Alba, polițiștii de investigare a criminalității economice au efectuat două percheziții la o persoană bănuită de delapidare. În calitate de administrator al unei asociații de proprietari, din Alba Iulia, ar fi gestionat, în mod fraudulos, fondurile financiare și ar fi generat o lipsă în gestiune de peste 24.000 de lei.

La data de 30 martie 2022, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, sub supravegherea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Alba Iulia, au efectuat două percheziții, ambele pe raza județului Alba, la domiciliul și rezidența unei femei de 55 de ani, din Alba Iulia, care este cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de delapidare.

Din cercetări a rezultat că, în perioada 2014 – 2018, în calitate de administrator al unei asociații de proprietari din municipiul Alba Iulia, ar fi gestionat, în mod fraudulos, fondurile asociației, generând o lipsă în gestiune în valoare de peste 24.000 lei.

Cu ocazia perchezițiilor, polițiștii au identificat și ridicat documente de evidență contabilă.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax