Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PERCHEZIȚII la Alba Iulia și București, într-un dosar de evaziune fiscală: Facturi false de peste 14,5 milioane lei

Publicat

Polițiștii din Alba fac percheziții, joi, la Alba Iulia și București, într-un dosar de evaziune fiscală. Reprezentantul unei firme este bănuit că a înregistrat facturi false de 14,5 milioane lei și TVA aferent.

Potrivit IPJ Alba, joi, 10 iunie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, efectuează două percheziții, în municipiul București și municipiul Alba Iulia, la persoane bănuite de evaziune fiscală și complicitate la evaziune fiscală.

Din cercetări a reieșit că, în cursul anului 2014, reprezentantul unei societăți comerciale, în scopul sustragerii de la plata obligațiilor fiscale datorate bugetului de stat (TVA și impozit pe profit) ar fi înregistrat, în evidența contabilă a societății, 7 facturi de achiziție, de peste 14,5 milioane de lei și TVA aferent de peste 3 milioane de lei, care nu ar avea, la bază, un conținut economic real.

La percheziții, polițiștii din Alba sunt sprijiniți de polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax