Connect with us
Publicitate

AIUD

Percheziții la Alba Iulia și într-o comună din Alba, într-un dosar de furt de catalizatoare. Ce au descoperit polițiștii

Publicat

politie

Polițiștii din Alba au descins la domiciliile unor persoane bănuite de furt de catalizatoare auto. Au fost vizați un tânăr din Alba Iulia și un bărbat din Lopadea Nouă.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia, sprijiniți de polițiștii de ordine publică din Alba Iulia, polițiștii din Aiud, polițiștii Serviciului Criminalistic, polițiștii Serviciului pentru Acțiuni Speciale și, jandarmi, au efectuat, miercuri, patru percheziții, pe raza municipiului Alba Iulia și a localității Lopadea Nouă, la domiciliile unor persoane bănuite de furtul unor catalizatoare.

Din cercetări a rezultat că, în perioada decembrie 2022 – ianuarie 2023, un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din Alba Iulia, ar fi sustras mai multe catalizatoare de la autoturisme parcate pe raza municipiului Alba Iulia, pe care ar fi intenționat să le valorifice către un bărbat de 39 de ani, din comuna Lopadea Nouă, care este bănuit de săvârșirea infracțiunii de tăinuire, potrivit IPJ Alba.

În aceeași cauză, un bărbat de 34 de ani este bănuit de săvârșirea infracțiunii de tentativă la furt calificat.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat 14  catalizatoare și mai multe carcase de catalizatoare precum telefoane mobile și alte mijloace tehnice despre care există suspiciunea că ar fi fost folosite în activitatea infracțională.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax