Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Percheziţii la Blaj. Poliţiştii l-au reţinut pe un tânăr, pentru furturi din locuinţe, garaje şi magazine

Publicat

Poliţiştii de investigaţii criminale din Blaj au luat măsura reţinerii faţă de un tânăr de 21 de ani, din municipiu. Împreună cu alt tânăr, de 20 de ani, tot din Blaj, acesta a furat produse alimentare şi scule electrice profesionale, prejudiciul fiind de aproape 10.000 de lei. Oamenii legii au descoperit o parte din bunurile furate, după două percheziţii domiciliare.

Potrivit IPJ Alba, în perioada octombrie 2017 – ianuarie 2018, cei doi tineri ar fi comis 5 furturi din societăţi comerciale, locuinţe şi garaje de unde ar fi sustras produse alimentare, produse accizabile şi scule electrice profesionale, în valoare totală de aproximativ 9.300 lei.

Pentru documentarea activităţii infracționale a persoanelor bănuite de furturi şi pentru recuperarea prejudiciilor, poliţiştii au efectuat două percheziţii domiciliare, ocazie cu care au identificat o parte din bunurile susceptibile a proveni din furturi.

Tânărul reţinut va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax