Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Percheziţii la domiciliile unor minori din Petreşti. Au sustras bunuri din locuinţe, şcoli şi autoturisme

Publicat

politie

accident politia masina politie Patru minori din Petrești sunt cercetați de polițiști pentru comiterea a 7 furturi din locuințe, unități de învățământ, din autoturisme și alte locaţii, fapte prin care au cauzat prejudicii cu valori între 50 lei şi 2.000 de lei.

Poliţiştii din Sebeş au identificat 4 minori, ca persoane bănuite de comiterea a 7 furturi de pe raza localităţii Petreşti. Vineri, 13 ianuarie, poliţiştii au făcut trei percheziţii domiciliare, ocazie cu care au fost identificate mai multe bunuri provenite din furturi.

Potrivit IPJ Alba, la data de 13 ianuarie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş au reuşit probarea activităţii infracționale a 4 minori, cu vârste de 13, 15, 16 şi 17 ani, din Petreşti, care sunt bănuiţi de comiterea, în perioada 2016 – 2017, a 7 furturi din locuinţe, unităţi de învăţământ, din auto şi din alte locuri, fapte prin care au cauzat prejudicii cu valori între 50 şi 2.000 de lei. Aceştia ar fi sustras produse alimentare, produse IT, acumulatori auto, dar şi aproape 4 metri cubi de material lemnos.

Pentru documentarea activităţii infracționale a minorilor, vineri, 13 ianuarie, poliţiştii au efectuat 3 percheziţii domiciliare, ocazie cu care au identificat o parte din bunurile sustrase.

Poliţiştii continuă cercetările, pentru stabilirea întregii activităţi infracționale a celor 4 minori.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax