Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PERCHEZIȚII la Săsciori, la persoane bănuite de operațiuni cu articole pirotehnice și produse falsificate. Ce au găsit polițiștii

Publicat

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, au efectuat joi 5 percheziții, pe raza localității Săsciori, județul Alba.

Perchezițiile au avut loc la sediul unei societăți comerciale și la domiciliile unor persoane bănuite de operațiuni cu articole pirotehnice, punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similar cu o marcă înregistrată și deținerea în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării.

Cu această ocazie au fost identificate și ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 80 kilograme de articole pirotehnice, din categoriile F1, F2, F3, F4 și P1, 234 litri băuturi spirtoase, 2054 litri produse de igienă personal și 2497 kilograme de produse de igienă personală.

Acestea purtau însemnele identice cu cele ale unor mărci înregistrate, fără a deține documentele de proveniență și fără a fi marcate corespunzător.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Biroului Investigații Criminale, Biroului Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Sebeș, Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice și, totodată, de cel al luptătorilor de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal care vizează o persoană fizică și o societate comercială al cărei reprezentant ar fi încercat să comercializeze articole pirotehnice, fără a fi autorizate în acest sens, produse care poartă însemnele identice cu cele ale un mărci înregistrate și produse accizabile care nu sunt marcate corespunzător.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax