Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

PERCHEZIȚII la Sebeș, acasă la un tânăr care și-ar fi cumpărat bijuterii și haine cu cardul firmei la care lucra. A fost reținut

Publicat

Polițiștii din Alba Iulia au reținut un tânăr care este cercetat pentru efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos. Pentru obținerea de probe și recuperarea prejudiciului, polițiștii au efectuat două percheziții.

La data de 10 iunie 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un tânăr de 27 de ani, din comuna Teasc, județul Dolj, care este bănuit de săvârșirea infracțiunii de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, la data de 28 – 29 martie și 01 aprilie 2020, ar fi utilizat, fără drept, datele unui card bancar, care aparținea unei societăți comerciale, la care era angajat, pentru a-și achiziționa bijuterii și obiecte vestimentare în valoare totală de 8.089 de lei.

Tânărul locuiește fără forme legale pe raza municipiului Sebeș, iar în vederea documentării activității infracționale polițiștii au efectuat percheziții domiciliare la două imobile din municipiu, unde au fost identificate și ridicate bijuteriile și obiectele vestimentare.

În cursul zilei de azi, 11 iunie 2020, reținutul va fi prezentat în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Sursă: IPJ Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Roxana

    vineri, 12.06.2020 at 04:58

    Ce a perchezitionat,și cu majuscule?!Tot ce nu trebuie,sau pe cine nu trebuie!!!Rușine poliția Sebeș,mi-ati speriat părinții în vârstă,că voi căutați un tricou roșu?

    • Cristian Panu

      vineri, 12.06.2020 at 09:14

      Buna ziua, ce s-a intamplat mai exact, puteti sa ne oferiti mai multe detalii?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax