Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Percheziţii la Şibot la domiciliile unor tineri cercetaţi pentru furt. Au sustras bunuri dintr-un magazin din Balomiru de Câmp

Publicat

Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vințu de Jos împreună cu poliţiştii din Şibot, au efectuat, vineri, patru percheziţii la domiciliile unor persoane din Şibot, cercetate pentru furt. Oamenii legii au găsit o parte din bunuri furate dintr-un magazin din Balomiru de Câmp. Patru minori şi un tânără de 18 ani sunt cercetaţi pentru furt.

Poliţiştii Secţiei nr. 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos, împreună cu poliţişti ai Postului de Poliţie Şibot şi sprijiniţi de 12 poliţişti ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au desfășurat o acţiune, între orele 6.00 şi 12.00, pe raza comunei Şibot, pentru menţinerea climatului de siguranţă publică şi identificarea autorilor de infracţiuni.

Au fost efectuate patru percheziţii la domiciliile unor persoane despre care există suspiciunea că sunt autori de infracțiuni, ocazie cu care au fost identificate diverse bunuri, în special aparatură electronică, produse cosmetice, care se pare că provin din activitatea infracțională a cinci persoane din comuna Şibot, bănuite de furt.

Astfel, din primele cercetări efectuate de poliţişti, a rezultat că în noaptea de 11/12.05.2014, F.D., un minor de 14 ani, împreună cu F.A.M. o tânără de 18 ani şi G.P., un minor de 17 ani, toţi din comuna Şibot, au pătruns prin efracţie într-un magazin din Balomiru de Cîmp şi au sustras bunuri în valoare de 1.000 de lei.

Cu ocazia percheziţiilor efectuate, la domiciliile lor, au fost găsite o parte dintre bunurile sustrase din magazinul din Balomiru de Câmp, acestea fiind restituite păgubitului.  De asemenea, au fost găsite două biciclete, reclamate ca furate în cursul lunii mai, de pe raza comunei Şibot.

Faţă de cei trei tineri, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Cu ocazia aceleiaşi acţiuni, au fost identificate alte două persoane din Şibot, despre care există suspiciunea că în noaptea de 5/6 aprilie, au sustras bunuri în valoare de 1.700 de lei, dintr-un alt magazin din Balomiru de Câmp.

Astfel, în urma investigaţiilor efectuate, s-a stabilit că H.S.A., o minoră în vârstă de 16 ani, împreună cu H.S.S., un minor de 16 ani, au pătruns prin efracţie magazin şi au sustras produse cosmetice şi alimentare.

Şi în acest caz, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax