Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Percheziții: Polițiștii din Alba au destructurat o grupare specializată în furturi din locuințe. Au dat peste 20 de lovituri

Publicat

politie mascati

Polițiștii din Alba alături de colegii din Hunedoara au efectuat 4 percheziții, pentru a destructura o grupare formată din trei bărbați specializați în furturi din locuințe. 

Doi dintre cei trei sunt în arest preventiv, însă unul încă se sustrage cercetărilor și este dat în urmărire națională. 

Potrivit IPJ Alba, dintre cei trei doi au fost arestați preventiv după un furt comis în luna octombrie 2022. Cei doi au fost prinși de polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos imediat după ce au sustras din locuința unei vârstnice din localitatea Dealul Geoagiului o sumă de bani. Cel de-al treilea se sustrage cercetărilor și a fost dat în urmărire.

Din cercetări a rezultat că cei 3 ar fi săvârșit peste 20 de furturi din locuințe, atât pe raza județului Alba cât și pe raza județelor Caraș-Severin și Buzău.

Cu ocazia perchezițiilor, au fost identificate și ridicate telefoane mobile, scule electrice și alte bunuri în legătură cu care există suspiciunea că provin din furturi din locuințe precum și suma de 23.500 de lei.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    duminică, 13.11.2022 at 13:04

    Tipic poliţienesc. Pun în cârca unora, toate furturile reclamate în ţară, cu toate că au doar suspiciuni, nimic concret. Grea e munca de cercetare, când nu ai cu cine.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax