Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO PERCHEZIȚII: Trei kilograme de droguri capturate de DIICOT Alba Iulia după descinderi în Alba și Cluj

Publicat

Trei kilograme de cannabis au fost descoperite de polițiștii DIICOT Alba Iulia, în urma unor percheziții, efectuate în Alba și Cluj. 

Potrivit IPJ Alba, miercuri, 24 noiembrie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia, au efectuat 4 percheziții, în județele Alba și Cluj, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și mare risc.

Din cercetări a reieșit că două persoane din Ocna Mureș ar fi procurat droguri de risc și mare risc, de la persoane din județul Cluj, pe care le-ar fi transportat și comercializat.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate 3 kilograme de cannabis, plicuri cu substanță pulverulentă, cântare electronice de precizie și recipiente cu urme vegetale.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, precum și al jandarmilor.

Precizăm faptul că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax