Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Percheziții: un bărbat reținut și alți patru căutați de Poliția Alba pentru înșelăciune prin metoda ”Acoperișul”

Publicat

Un bărbat a fost reținut și alți patru sunt în continuare căutați de Poliția Alba pentru înșelăciune și violare de domiciliu, în legătură cu lucrări de înocluire a scocurilor la case. Oamenii legii au făcut percheziții în trei locații din Turda, pentru depistarea acestora.

Potrivit IPJ Alba, luni, 7 februarie, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au identificat cinci bărbați, cu vârste cuprinse 21 și 28 de ani, care locuiesc fără forme legale în municipiul Turda, județul Cluj și care sunt bănuiți de săvârșirea unor infracțiuni de înșelăciune și violare de domiciliu, ale căror victime ar fi fost cetățeni din comunele Galda de Jos și Ighiu.

Citește și: Atenție la înșelătoria ”Acoperișul”, reapărută în Alba Iulia. Oferte ”otrăvite” plasate pe parbrizele mașinilor din oraș

Din cercetări a rezultat faptul că, în luna septembrie 2021, ar fi abordat un bărbat de 67 de ani, din comuna Galda de Jos, căruia i-ar fi promis efectuarea de reparații la scocurile casei, contra sumei de 300 de lei, iar după finalizarea lucrării i-ar fi cerut suma de 7.500 de lei.

În luna februarie 2022 ar fi abordat o femeie de 74 de ani, din comuna Ighiu, căreia  i-ar fi promis efectuarea de reparații la scocurile casei, contra sumei de 600 de lei, iar după finalizarea lucrării i-ar fi cerut suma de 8.800 de lei.

Pentru documentarea activității infracționale a celor cinci bărbați, luni, 7 februarie, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Alba, au fost efectuate trei percheziții, toate în municipiul Turda.

Față de un bărbat, în vârstă de 28 de ani a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate, pentru stabilirea întregii activități infracționale a persoanelor vizate de anchetă și pentru depistarea celorlalte 4 persoane bănuite, care, în prezent, se sustrag cercetărilor.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gelu Stoian

    marți, 08.02.2022 at 14:18

    „Domnia si PROSTIA Costa ! ” SI ” Cine nu deschide OCHII, DESchide PUNGA !! ” !!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax