Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Performanță de excepție pentru două sportive din Blaj: Karina Drăgan și Iana Costea, aur și bronz la lupte libere

Publicat

Performanță de excepție pentru două sportive din Blaj, la prima lor participare la un campionat național. Este vorba despre două sportive ale clubului de lupte ACS Legiunea I Blăjeană. 

Sportivii clubului au câștigat două medalii: Karina Drăgan a luat aurul la categoria 58 kilograme, devenind campioană națională, iar Iana Costea a obținut bronzul la categoria 31 kilograme. Informațiile sunt publicate pe pagina de Facebook, Blaj Sport, prima pagină dedicată sportului din Blaj. 

La competiția de la Buzău, desfășurată în perioada 4-6 octombrie, ACS Legiunea I Blăjeană a avut 3 sportivi, Karina Drăgan, Iana Costea și Edan Ivașcu, pregătiți de Marius Costea, președinte-antrenor.

A fost a doua competiție organizată de Federația Române de Lupte Libere la care a participat A.C.S. Legiunea I Blăjeană, club înființat în urmă cu doi ani și care în vară a fost afiliat la Federația de specialitate.

La primul concurs oficial, Campionatul Zonal de Lupte Libere Juniori 4, desfășurat pe 27 septembrie, la Târgu Mureș, Sebastian Sărătean a obținut calificarea la faza finală a Campionatului Național, categoria 68 kilograme. El va lupta pentru medalie în perioada 18-20 octombrie 2024, faza finală fiind programată în Sala Polivalentă din Târgu Mureș.

La Festivalul Micului Luptător, competiție rezervată copiilor, fete și băieți, de 7-8 ani și 9-10 ani, au fost prezenți la start peste 350 de sportivi din întreaga țară. Alături de cei 3 luptători blăjeni, s-au aflat Marius Costea, președinte-antrenor, și Iulius Mihu, vicepreședinte al clubului.

ACS Legiunea I Blăjeană s-a înființat în anul 2022 și are în prezent 20 de sportivi. Clubul își desfășoară, în prezent, antrenamentele de trei ori pe săptămână, în clădirea Fundației pentru Tineret Alba, din Parcul Avram Iancu (fostul club al tineretului), într-o sală care poartă numele marelui maestru Ioan Breaz.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate