Connect with us
Publicitate

BLAJ

Performanță pentru sportivii juniori de la CSS Blaj. Echipa s-a calificat la faza finală a Campionatului Național de volei

Publicat

Echipa de juniori a Clubului Sportiv Școlar Blaj, antrenată de Alexandru Man, s-a calificat la faza finală a Campionatului Național. O performanță notabilă pentru tinerii blăjeni, care se vor întâlni cele mai bune șase echipe din țară.

La turneul semifinal organizat, în perioada 7-9 mai, la Blaj, CSS Blaj a învins cu 3-0 LPS Bihorul Oradea și CNMB Râmnicu Vâlcea și a pierdut, scor 1-3, meciul cu CSS Zalău, echipă care s-a calificat, de asemenea, în ultimul act al competiției.

Turneul final se va desfășura în perioada 19-23 mai, iar gazda urmează să fie desemnată de Federația Română de Volei. Vor lupta pentru titlul național echipele CSS Blaj, CSS LPS Suceava, LAPI Dej, CTF Mihai I București, Arcada Galați și CSS Zalău.

Echipa de volei juniori a Clubului Sportiv Școlar Blaj este vicecampioană națională la categoria speranțe în anul 2019, iar în 2020 a încheiat prima fază a campionatului de cadeți cu punctaj maxim, însă turneele semifinale și cel final au fost anulate din cauza pandemiei. Componența echipei este următoarea: Octavian Orian, Antonio Jidveian, Sebastian Mărginean, Tudor Balu, Sebastian Roșianu, Krisztian Polgar, Cristian Bălau, Răzvan Oltean, Gabriel Bărbat, Iustin Nicoară, Robert Rus și Marian Chiorean. Antrenor: Alexandru Man.

Tot wekendul trecut, la Blaj s-au disputat și primele turnee ale campionatelor naționale de volei feminin și masculin, categoria speranțe. În competiția feminină, CSS Blaj s-a clasat pe locul doi (0-3 cu CSS Turda, 3-0 cu ACS Sport Team Alpha Sibiu și 3-1 cu ACS Atomic Blaj), iar ACS Atomic Blaj s-a clasat a treia (0-3 cu CSS Turda, 3-0 cu ACS Sport Team Alpha Sibiu și 1-3 cu CSS Blaj). Al doilea turneu se va disputa în perioada 22-23 mai, la Sibiu. Se califică în faza semifinală primele două echipe din fiecare grupă.

În turneul masculin de volei speranțe, CSS Blaj s-a clasat pe locul doi, după ce a obținut următoarele rezultate: 0-3 cu CSS „Avram Iancu” Ștei, 3-2 cu CSS Caransebeș și 3-0 cu CS Ocna Mureş. Al doilea turneu se va disputa în perioada 22-23 mai, la Caransebeș. Se califică în faza semifinală primele două echipe din fiecare grupă.

sursă: Radio Blaj

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    luni, 10.05.2021 at 21:18

    Bine ca mai auzim de cate o echipa de tineri din judet care se prezinta la care un turneu final, indiferent de ramura sportiva. La Alba Iulia e o seceta ca-n Sahara. Ce fel de antrenori avem de nu sunt in stare de nimic ? Ca bani am inteles ca Primaria pompeaza, pentru ce performanta. Am avut cu ani in urma o echipa de volei ca Blajul, dar datorita competentei antrenorului a fost desfintata. Altcineva nu a mai venit din urma. Pacat, ca nu cred ca nu sunt si la noi talente.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax