Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Performanță pentru un elev al Școlii Mihai Eminescu din Alba Iulia. Vlad Popa, medalie de argint la Olimpiada Națională de Fizică

Publicat

Vlad Petru Popa, elevi în clasa a VIII-a C la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Alba Iulia a reușit să obțină medalia de argint în cadrul Olimpiadei Naționale de Fizică.

Competiția s-a desfășurat în perioada 21-26 aprilie 2024, la Brașov.

La etapa Națională a Olimpiadei de Fizică (ONF) au participat cei mai buni 460 de elevi reprezentând diferite județe ale țării.

„Felicitări elevului Popa Vlad Petru din clasa a VIII-a C de la Școala Gimnazială “ Mihai Eminescu” din Alba Iulia și doamnei profesor Consgtantin Adriana, pentru obținerea medaliei de argint în cadrul Olimpiadei Naționale de Fizică -Brașov 2024! Suntem mândri de performanța voastră! Mult succes în continuare”, au transmis reprezentanții instituției de învățământ, pe pagina de Facebook.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax