Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Performanță uriașă: Dansatorii Bianca și Ionuț Ionescu din Alba Iulia, locul 4 la Campionatul Mondial de Dans Latino Profesioniști

Publicat

Dansatorii din Alba Iulia, Ionuț și Bianca Ionescu s-au situat pe locul 4, la nivel mondial, la Campionatul Mondial de Dans Latino Profesioniști.

Evenimentul a avut loc în data de 16 aprilie 2023, la Chișinău, Republica Moldova, iar rezultatul a fost comunicat de clubul CSM Unirea Alba Iulia, club sportiv la care cei doi activează. 

Ionuț și Bianca Ionescu – au reprezentat clubul CSM Unirea Alba Iulia.

”La disciplina dans sportiv, frumoasa pereche de dansatori din Alba Iulia s-a situat pe locul 4 la nivel mondial!

Acest rezultat reprezintă o mare performanță și o premieră atât pentru Alba Iulia, cât și pentru România la categoria de Profesioniști Latino, deoarece acest loc 4 la

Campionatul Mondial a propulsat perechea de dansatori în Top 3 în Clasamentul Mondial al acestei discipline sportive.

„Ajunși acasă, încă nu ne vine să credem ce am trăit în data de 16 aprilie 2023! Ne bucurăm că după cea mai dificilă și intensă pregătire de până acum, ne întoarcem fericiți și împliniți acasă!

Un an în care Sărbătorile Pascale le-am sărbătorit în deplasare, prin pași de dans, cu sufletul încercat de emoții, dar cu recunoștința faptului că vom participa din nou la cel mai important concurs din viața noastră, un Campionat Mondial.

Nu există sentiment mai înălțător decât acela de a-ți reprezenta țara într-o astfel de competiție. Este probabil cel mai înalt privilegiu și cea mai de seama onoare! ” au declarat cei doi sportivi ai CSM Unirea Alba Iulia.

Ionut și Bianca vor fi prezenți, la finalul acestei săptămâni, alături de încă 6 perechi, la competiția internațională „Cyprus Open Dance Festival”, concurs organizat în Larnaca, Cipru”, au transmis reprezentații clubului sportiv, într-o postare pe Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax