Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

PERICOL pe şosea. Două maşini lovite, lângă Ampoiţa, după ce şoferul unui TIR ce transporta lemn a „pierdut” o parte din încărcătură

Publicat

TIR cu lemn Doi şoferi au scăpa fără leziuni grave, marţi, după ce au găsit obstacole pe şosea, lângă Ampoiţa, între Alba Iulia şi Zlatna. O parte din încărcătura unui TIR ce transporta cherestea s-a prăbuşit peste un autoturism şi a ricoşat în altul.

Potrivit IPJ Alba, marţi, 7 iunie, în jurul orei 16.15, pe DN 74, la kilometrul 94, în afara localității Ampoița, Ş.M., de 57 de ani, din județul Mehedinți, în timp ce conducea o autoutilitară, nu a asigurat corespunzător marfa transportată, iar că o bucată de cherestea s-a desprins din încărcătură şi a căzut peste un autoturism ce era condus, din sens opus, de un bărbat în vârstă de 52 de ani, din comuna Meteş, judeţul Alba.

Ulterior, bucata de scândură a ricoşat într-un alt autoturism, condus de asemenea din sens opus, de un bărbat de 31 de ani, din comuna Meteș.

În urma accidentului, şoferul primului autoturism a suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internat în spital.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax