Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Pericole în asfalt pentru locuitorii unor străzi din Alba Iulia. Hoții au furat plăcile ce acoperă gurile de canal din zonă

Publicat

Reprezentanții Apa CTTA Alba au anunțat zilele trecute că vor demara lucrări de înlocuire a gurilor de canal de pe raza municipiului Alba Iulia. Singura problemă este că, foarte probabil, muncitorii de la apă vor avea surpriza să vadă că nu mai au ce înlocui, deoarece hoții le-au luat-o înainte. Locatarii mai multor străzi din Alba Iulia au constatat recent că plăcile ce acopereau gurile de canal din fața caselor lor lipsesc cu desăvârșire și că există riscul ca orice trecător  care circulă cu neatenție să cadă în canalizările descoperite.

Problema ne-a fost semnalată de mai mulți albaiulieni care locuiesc pe străzile Mihai Eminescu și Oituz și care susțin că nimeni nu a venit să acopere gurile de canal, de mai bine de o săptămână. Aceștia vorbesc și despre o rețea de hoți de plăci de canal, care ar fura obiectele pentru a le valorifica în Italia.

Oamenii se plâng că aceste guri de canal descoperite reprezintă un adevărat pericol pentru trecători, dar și pentru copiii care obișnuiesc să se joace în stradă, așa că au încercat să rezolve singuri problema. Tot ce au putut face a fost să semnalizeze aceste găuri cu crengi de copaci, pentru ca trecătorii să le vadă din timp. Locuitorii străzilor fac un apel la administrația locală, să intervină pentru acoperirea acestor guri de canal, înainte ca cineva să se accidenteze grav.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Specialistul

    sâmbătă, 01.09.2012 at 18:31

    Exista capace de camine antivandalism.
    De ce nu pune APA CTTA asemenea capace de camin?

  2. vali

    duminică, 02.09.2012 at 13:14

    Pe str. Energiei nr.12 s-au furat intr-o singura noapte 3 capace de canal.Nu stiu de ce pol. comunitara, daca stie ca tiganii au acest obicei,nu-i urmaresc prin zonele cu multe canale.Se stie ca sunt greu de prins,dar nu imposibil.Trebuie , doar mai multa tenacitate si interes .O verificare la centrele de colectare pentru depistarea bucatilor de fonta ,nu este imposibila. Politia ar putea infiltra in aceste centre angajati de-ai lor,care sa ii si prinda totodata.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax