Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Pericolul la care se expun adulții pe rețelele sociale: Cum a fost șantajat un bărbat din Alba pe Facebook. Ce greșeală a făcut

Publicat

Pericolul la care se expun adulții pe rețelele sociale. Rețelele sociale pot fi periculoase și pentru adulți, nu doar pentru copii. De cele mai multe ori și adulții cad în capcane și ajung să fie șantajați de diferite persoane. 

Este și cazul unui bărbat din Alba care a ajuns să fie șantajat de o persoană pe care a cunoscut-o pe Facebook.

Cazul este detaliat de magistrații Judecătoriei Aiud, într-o motivare a instanței. Dosarul a primit o rezolvare în instanță, în data de 29 mai 2024, iar recent motivarea a fost făcută publică.

Din câte se pare, faptele s-au petrecut la sfârșitul anului 2023. Atunci bărbatul din Alba a cunoscut o femeie pe Facebook. Apoi în timpul discuțiilor bărbatul i-a trimit femeii mai multe filmări în care apărea nud.

Persoana din spatele contului i-a cerut 3000 de lei, pentru a nu publica filmările. Drept urmare, bărbatul a mers la poliție unde a raportat cazul de șantaj.

Bărbatul a fost audiat de oamenii legii, dar la scurt timp s-a constatat că a fost dezactivat contul de Facebook, care îl șantaja pe bărbat.

După o perioadă, bărbatul a fost reaudiat, iar în timpul discuției cu oamenii legii a precizat că nu mai are pretenții pentru a continua ancheta.

Drept urmare, procurorii au cerut închiderea cazului. În data de 29 mai 2024, magistrații Judecătoriei Aiud au admis cererea procurorilor și au închis dosarul.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax