Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Perioada pentru depunerea candidaturilor în Consiliul Şcolar al Elevilor a fost prelungită până în 10 octombrie

Publicat

Perioada de depunere a candidaturilor pentru funcţiile vacante în Consiliile Şcolare ale Elevilor din judeţul Alba şi restul ţării se prelungeşte până pe data de 10 octombrie. Iniţiativa a venit din partea Biroului Executiv a Consiliului Naţional al Elevilor.

Elevii care doresc să candideze pentru o funcție în Consiliul Școlar al Elevilor și ulterior în structurile superioare pot depune solicitare online, pe wedu.ro. Urmează întocmirea dosarului de candidatură în format fizic și înmânarea membrilor comisiei de concurs și validare.

Consiliul Judeţean al Elevilor Alba îi îndeamnă pe elevii judeţului să se implice activ în cea mai puternică structură de reprezentare a drepturilor elevilor din România şi din judeţul Alba, Consiliul Elevilor. Formarea profesională şi personală pe care o oferă Consiliul Elevilor este unică datorită faptului că este singura structură de tineret din România condusă în totalitate de elevi.

Preşedinţii, vicepreşedinţii şi secretarii Consiliilor Şcolare ale Elevilor beneficiază anual de formări pe diverse teme precum leadership-ul, comunicarea, munca în echipă, inteligenţa emoţională, public speaking şi debate, managementul scrierii de proiect.

De asemenea, membrii Consiliului Elevilor au ocazia de a se întâlni la nivel judeţean, regional şi naţional în forumuri statutare şi de luarea a deciziilor în ceea ce privesc drepturile elevilor din România şi creşterea calităţii sistemului de învăţământ românesc.

Consiliul Naţional al Elevilor este o structură consultativă, partener al Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, cu rol în procesul decizional. Consiliul Elevilor conlucrează pentru îndeplinirea obiectivelor cu autorităţile locale şi judeţene, cu Direcţiile de Sport şi Tineret şi nu în ultimul rând cu asociaţii care sprijină activitatea de tineret la nivel local, judeţean şi naţional.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax