Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Peripeţii” la volan pentru trei şoferi din Alba şi Cluj. Acum conducătorii auto imprudenţi sunt cercetaţi de poliţişti

Publicat

Sfârşit de săptămână cu „peripeţii” pentru unii şoferi din Alba şi din judeţul Cluj. Au fost opriţi din trafic şi prinşi băuţi la volan, iar alţii au provocat accidente. Unii şi-au încercat norocul de a conduce maşina fără a poseda un permis de conducere şi cu plăcuţe false. Acum conducătorii auto imprudenţi sunt cercetaţi de poliţişti pentru infracţiunile comise.

Sâmbătă după – masa, la ora 14.30, pe strada Avram Iancu din localitatea Unirea, în dreptul imobilului cu numărul 78, S.N.D., de 34 de ani, din Câmpia Turzii, , în timp ce conducea un autotractor cu semiremorcă, l-a acroşat cu partea din spate dreapta a semiremorcii, pe M.V.A., de 24 de ani, din Ocna Mureş, care se deplasa pe jos, pe lângă carosabil. Şoferul nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum.

Este posibil ca acesta să nu fi sesizat producerea accidentului, acesta continuându-şi drumul, fiind oprit ulterior de către poliţiştii din Turda. În urma accidentului M.V.A. a suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internat în spital.

Faţă de S.N.D., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Sâmbătă seara, la ora 19.43, C.G.C., un minor în vârstă de 12 ani, din Alba Iulia, în timp ce circula pe o bicicletă pe B-dul Transilvaniei, nu a acordat prioritate unui autoturism condus de C.D., de 60 de ani, din Alba Iulia, intrând în coliziune cu acesta.În urma accidentului, minorul a suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internat în spital. Cercetările sunt continuate.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 02.05, pe DN 1, pe raza localităţii Unirea, T.O.D., o tânără în vârstă de 20 de ani, din Câmpia Turzii, în timp ce conducea un autoturism, nu a respectat semnificaţia indicatorului “STOP” şi nu a acordat prioritate de trecere unei autoutilitare cu semiremorcă condusă de C.I.D., de 49 de ani, din Câmpia Turzii, intrând în coliziune cu aceasta.

În urma impactului dintre cele două autovehicule, fiecare a fost proiectat, primul într-un autoturism parcat în afara carosabilului, iar cel de-al doilea într-un autoturism care circula din sens opus şi care era condus de un bărbat în vârstă de 27 de ani din Ocna Mureş.

În urma accidentului, o tânără în vârstă de 16 ani, din Câmpia Turzii, pasageră în autoturismul condus de T.O.D., a suferit leziuni corporale grave, iar un tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Sălciua, judeţul Alba, pasager în acelaşi autoturism şi şoferiţa imprudentă, au suferit leziuni corporale uşoare, toţi fiind transportaţi la spitalul Judeţean Alba. Poliţia continuă cercetările.

Tot sâmbătă noaptea, în jurul orei 03.30 un tânăr din Sebeş a fost oprit de poliţiştii rutieri din Sebeş, au oprit pentru control, pe strada Sava Hentia din municipiu.

În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că autoturismul condus de C. G., de 29 de ani, din Sebeş nu este înmatriculat în circulaţie, iar plăcuţele de înmatriculare ce erau aplicate pe acesta erau false. În plus, poliţiştii au constatat că C.G. nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Pe numele său a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi punerea în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat şi cu număr fals de înmatriculare.

Sâmbătă noaptea poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia, l-au depistat pe M.G., de 26 de ani, din comuna Meteş, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism pe B-dul Încoronării din Alba Iulia, sub influenţa alcoolului.

În urma testării lui M.G. cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Alba unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de M.G., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax