Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Permise de conducere reţinute şi zeci de amenzi pentru viteză. Acţiune a poliţiştilor din Alba Iulia şi împrejurimi, pentru prevenirea accidentelor rutiere

Publicat

politie

Doi şoferi au rămas fără permise şi alţii s-au ales cu amenzi, luni, după ce au fost prinşi de poliţiştii din Alba Iulia, Galda de Jos şi Ighiu, circulând cu viteză sau după ce nu au respectat legislaţia privind transportul public de persoane.

În data de 19 mai, între orele 6.00 şi 12.00, poliţiştii din Alba Iulia, împreună cu cei ai posturilor de poliţie Galda de Jos şi Ighiu au acţionat pentru prevenirea accidentelor rutiere cauzate de viteza excesivă, precum şi pentru combaterea  încălcării legislaţiei privind transportul public de persoane.

În cele şase ore de acţiune, poliţiştii au aplicat 62 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 13.655 lei, cele mai multe (31), pentru încălcarea regimului legal de viteză şi au reţinut două permise de conducere şi 5 certificate de înmatriculare.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax