Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Permise reținute, șoferi amendați pentru viteză, sancțiuni de peste 20.000 de lei. Acțiunile Poliției Alba, de sărbători

Publicat

politist trafic

Polițiștii din Alba au răspuns la zeci de apeluri prin 112, au amendat șoferi pentru viteză, au reținut permise și au aplicat sancțiuni, în a doua zi de Crăciun.

Potrivit IPJ Alba, luni, 26 decembrie, polițiștii au intervenit la 50 de evenimente, majoritatea (45) fiind sesizări ale cetățenilor la 112.

În cadrul unei acțiuni de tip blitz, care a avut loc pentru combaterea excesului de viteză, pe DN 7, între orele 10.00 – 12.00, polițiștii Serviciului Rutier au depistat 17 conducători auto care au depășit limita legală de viteză.

Au fost constatate 11 infracțiuni, din care 3 în flagrant delict și sancționate 60 de abateri de natură contravențională, cu amenzi în valoare de 24.590 lei.

În urma acțiunilor dedicate siguranței traficului rutier, polițiștii au reținut 4 permise de conducere și au retras un certificat de înmatriculare.

Peste 160 de polițiști din structurile de ordine publică, rutieră, investigații criminale, investigarea criminalității economice, luptători de intervenție rapidă și polițiști de la arme, explozivi și substanțe periculoase au fost la datorie pentru menținerea climatului de ordine publică și prevenirea accidentelor rutiere, în a doua zi de Crăciun.

Nu au fost înregistrate fapte de tulburare a ordinii și liniștii publice, infracțiuni grave, comise cu violență sau accidente rutiere soldate cu decesul sau rănirea gravă a vreunei persoane.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax