Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Persoană fizică autorizată din Arieşeni, amendată de Poliţie şi Garda Forestieră, pentru nereguli la înregistrarea materialului lemnos

Publicat

lemne După un control în comuna Arieşeni, poliţiştii Serviciului Ordine Publică şi specialiști silvici din cadrul Gărzii Forestiere Județene Alba au găsit nereguli la sediul unei persoane fizice autorizate.  Au amendat-o cu o mie de lei.

Potrivit IPJ Alba, la data de 9 februarie poliţiştii Serviciului Ordine Publică în colaborare cu specialiști silvici din cadrul Gărzii Forestiere Județene Alba au organizat un control pe raza comunei Arieșeni, judeţul Alba, la sediul unei P.F.A., reprezentată de P.A.

În urma verificării în registre s-a constat existenţa de înregistrări de material lemnos, cu un volum de 7 mc lemn rotund rășinoase, fără ca materialul lemnos să existe.

Față de P.A. a fost luată măsura sancționării contravenționale conform Legii nr. 171/2010, cu amendă în valoare totală de 1.000 lei și măsura complementară de confiscare valorică a cantității de 7 mc material lemnos.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax