Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Persoană fizică autorizată din Bistra, sancționată pentru munca „la negru”. Amenzi de peste 26.000 de lei date de inspectorii ITM Alba

Publicat

itm alba

itm albaO persoană fizică autorizată din comuna Bistra, cu domeniu de activitate montaj rigole, s-a ales cu amendă de 20.000 de lei, după ce a primit la muncă două persoane, fără a-i angaja legal. Inspectorii ITM Alba au aplicat, în perioada 20-24 martie, amenzi de peste 26.000 de lei, pentru nereguli la mai multe firme.

În perioada 20-24 martie, în domeniul relaţiilor de muncă, au fost controlate 41 de unităţi, cu un număr total de 1.151 de angajaţi. Inspectorii au descoperit 83 de nereguli şi au dat trei amenzi în valoare de 26.500 lei, din care o amendă pentru munca “la negru” şi trei avertismente.

Pentru munca “la negru” a fost sancţionată P.F.A. Donea Nicușor – sat Ștefanca, comuna Bistra, cu domeniu de activitate montaj rigole. Avea două persoane primite la muncă fără forme legale de angajare. Amenda aplicată este în valoare de 20.000 lei.

În domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, au fost verificaţi 38 agenţi economici şi date cinci avertismente.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax