Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Persoană fizică autorizată din Vinţu de Jos, amendată cu 10.000 de lei de ITM Alba, pentru munca „la negru”. Alte sancţiuni date de inspectori

Publicat

itm alba

itm albaO persoană fizică autorizată din Vinţu de Jos a fost amendată de ITM Alba cu 10.000 de lei pentru munca “la negru”. În total, inspectorii ITM au dat, săptămâna trecută, amenzi de 11.000 de lei.

În perioada 5-9 decembrie, ITM Alba a controlat 40 de agenţi economici, cu un număr total de 305 angajaţi. Au fost constatate 65 de nereguli şi aplicate două amenzi, în valoare totală de 11.000 de lei, din care una pentru munca “la negru”.

Stoica Mihaela Mirela „Extreme” P.F.A. Vinţu de Jos, cu activitate în comerţ a fost amendată pentru o persoană fără forme legale de angajare, cu 10.000 lei.

În domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, au fost verificate 46 de unităţi şi constatate 37 deficienţe. Inspectorii au aplicat două avertismente.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax