Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Bărbat găsit DECEDAT, într-un apartament din Alba Iulia. Pompierii au intervenit pentru deblocarea accesului în locuinţă

Publicat

isu

interventie_bloc_ISUO persoană a fost găsită fără viaţă, duminică după-amiaza, într-un bloc de pe strada Gladiolelor din Alba Iulia, în zona Cetate. Un echipaj ISU Alba a intervenit pentru deblocarea accesului în locuinţă, în urma unui apel la 112.

UPDATE: Este vorba despre un bărbat de 43 de ani, T.F., din Alba Iulia, care a fost găsit decedat, în baia unui apartament de la etajul doi. Pompierii au intervenit cu o autospecială şi o ambulanţă SMURD şi au deblocat accesul în locuinţă. Poliţiştii nu au găsit urme de violenţă, cercetările fiind continuate.

Din primele informaţii, persoana nu mai răspundea la telefon şi cunoscuţii nu puteau lua legătura cu aceasta, astfel încât au cerut ajutor la 112. Locuinţa în care s-a petrecut incidentul este pe strada Gladiolelor, în blocul G2.

La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj al Poliţiei, pentru cercetări.

UPDATE 1: Potrivit ISU Alba, Detașamentul de pompieri Alba Iulia a fost solicitat să intervină duminică, la ora 12.54, pe strada Gladiolelor din municipiu, pentru deblocarea unei uşi de apartament. Pompierii militari au intervenit cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD. Au pătruns în apartament pe geamul de la balcon, facilitând accesul echipajului de pe ambulanță. În locuință a fost găsit un bărbat în vârstă de 43 de ani, decedat.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax