Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO Fetiță de 13 ani, în pericol să cadă în râul Sebeș, salvată de pompierii de la ISU Alba. Intervenție contra cronometru

Publicat

Pompierii din Sebeș au intervenit marți dimineața pentru salvarea unei fetițe în vârstă de 13 ani, în pericol să cadă în râul Sebeș.

Potrivit reprezentanților ISU Alba, Garda de intervenție Sebeș s-a deplasat la fața locului cu o autospecială și o ambulanță SMURD pentru salvarea unei persoane în pericol să cadă în râul Sebeș pe raza localității Sebeș.

Persoana a fost salvată și transportată la CPU Sebeș pentru alte investigații medicale.

Este vorba de doi minori, un băiat în vârstă de 11 ani și o fată de 13 ani care se aflau la joacă pe malul râului Sebeș.

Din primele informații, fetița în vârstă de 13 ani s-a urcat într-un copac de pe malul râului. La un moment dat, ramura pe care aceasta se afla s-a îndoit, iar fata a ajuns cu picioarele în apă, fiind în pericol să cadă în apele învolburate.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, în momentul în care se aflau în apropierea albiei râului, din cauza faptului că a crescut debitul foarte mult ca urmare a deversării controlate a barajului de la Petrești, minorii au fost surprinși și s-au urcat în copaci.

Băiatul a reușit să sune la 112 pentru alertarea forțelor de intervenție. După salvarea acestora de către pompieri, au fost transportați la CPU Sebeș. Fata prezenta ușoară hipotermie, echimoze și escoriații la nivelul membrelor inferioare iar băiatul atac de panică. Minorii au rămas pentru mai multe investigații la CPU Sebeș – Pediatrie.

Foto: ISU Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax