Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Femeie lovită de o maşină pe trecerea de pietoni, în cartierul Cetate din Alba Iulia

Publicat

O femeie a fost transportată la spital, după ce a fost lovită de o maşină, pe trecerea de pietoni, miercuri seara. Accidentul s-a petrecut pe Bulevardul Revoluţiei, în apropiere de intersecţia cu strada Cloşca din cartierul Cetate, în Alba Iulia.

Femeia a fost lovită de un autoturism BMW cu numere de înmatriculare de Anglia, condus de un tânăr de 25 de ani. Victima a fost transportată la spital, existând posibilitatea ca aceasta să fi suferit fractură la picior.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, „la data de 09.05.2012, ora 19:25, pe b-dul Revoluţiei din Alba Iulia, D.A., de 24 de ani, din judeţul Mureş, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unei femei în vârstă de 29 de ani, din Alba Iulia, care era angajată în traversarea străzii, pe trecerea de pietoni, acroşând-o.

În urma accidentului, victima a suferit leziuni corporale grave şi a fost transportată la spitalul din Alba Iulia, unde a rămas internată.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, care a evidenţiat faptul că nu era sub influenţa alcoolului.

Cercetările sunt continuate, în cauză fiind întocmite faţă de conducătorul auto un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.”

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. robert

    miercuri, 09.05.2012 at 21:26

    Cred ca era BMW….

  2. atti

    joi, 10.05.2012 at 11:18

    DA .SE CIRCULA FOAETE RAU,,CU VITEZA, VORBIND LA TELEFON CU O MANA SI MULTI NU RESPECTA TRECEREA DE PIETONI.ERA SA MA CALCE IN COLT INTRE BANCA TRANSILVANIA, SI BANCPOST LA ORELE 3 CAND TOATA ZONA ESTE INPANZIT CU SUPRAVEGHERE.NU LE PASA.DACA NU SE IA MMASURI VA FI TRAGEDI ZILNICE.CAT COASTA O FRACTURA TRATATA, SI DUREREA OMULUI PENTRU UN ANBITIOS CARE NU VREA SA RESPECTE LEGEA???????????????CALCULATI.E FANTASTIC, SI EL SCAPA CU AMENDA DE 100O RON.

  3. Sandra

    joi, 10.05.2012 at 17:58

    Dac nu mai lasati sa se parcheze masinile acolo,ca din cauza lor nu prea vezi pietonii.Sunt peste 20 de masini parcate plus masinile care aduc marfa la farmaciile acolo si covrigaria cine vede dintr-o masinac mica pietonul care este langa o masina mare.Nu mai lasati sa se parcheze acolo.VOI SUNTETI DE VINA!!!!!!!!!!!!

    • shhtt

      luni, 14.05.2012 at 15:29

      ai dreptate..am fost acolo…si gagica fugea ..pe trecere…nu e pista de atletism si soferul mergea cu 30 la ora…cu cat vreti sa se circule..strada e a masinilor din cate stiu eu ..pietonii sunt turistii..asa ca uitativa inainte sa treceti ..si faceti parcarile altundeva

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax