Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: ACCIDENT de muncă la Ciugud. Bărbat rănit după ce a fost prins sub un mal de pământ, preluat de elicopterul SMURD

Publicat

YouTube video

O persoană a fost prinsă sub un mal de pământ, sâmbătă, la Ciugud. Potrivit ISU Alba, aceasta a fost acoperită de pământ până la nivelul toracelui.

UPDATE 3: ISU Alba a transmis noi precizări, sâmbătă după-amiaza. Potrivit sursei citate, „la sosirea forţelor de intervenţie, un localnic şi doi muncitori au început degajarea pământului cu lopeţile din jurul persoanei surprinse de malul de pământ. Cealaltă persoană transportată la spital este localnicul care a ajutat muncitorii cu lopeţile pentru degajarea pământului, fiind diagnosticat cu hipertensiune arterială ca urmare a efortului şi emoţiilor suferite”.

UPDATE 2: Potrivit ITM Alba, este vorba despre un accident de muncă. Bărbatul rănit are 56 de ani, este originar din Almaşu Mare, însă are domiciliul în judeţul Hunedoara. Este angajat la firma care efectua lucrări la reţeaua de canalizare, pe o stradă din Ciugud. Din primele date, accidentul s-ar fi petrecut în momentul în care bărbatul a intrat în şanţ pentru a fixa o tubulatură, la o adâncime de aproximativ 2,4 metri. Malul de pământ s-a surpat şi a fost acoperit până la nivelul brâului. ITM Alba va cerceta circumstanţele în care s-a petrecut acest caz.

YouTube video

UPDATE 1: Potrivit ISU Alba, bărbatul care a fost scos din şanţul peste care s-a prăbuşit malul de pământ este conştient şi stabil hemodinamic, fiind diagnosticat cu diferite politraumatisme. A fost preluat de elicopterul SMURD şi va fi transportat la UPU Mureş.

SMURD elicopter interventie

La faţa locului s-au deplasat echipaje de descarcerare, container multirisc, ASAS şi TIM.

ranit mal pamant ciugud

UPDATE: Potrivit ISU Alba, la aproximativ 15 minute de la sosirea echipajelor, persoana (bărbat – n.r.) a fost extrasă de sub malul de pământ.

ranit mal pamant ciugud

Este conştientă, dar politraumatizată.

ranit mal pamant ciugud

A doua persoană (tot bărbat – n.r.) are nevoie de îngrijiri medicale, pentru că a suferit un atac de panică. Cele două persoane vor fi transportate la spital.

ranit mal pamant ciugud

 

sursa imagini: ISU Alba

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax