Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Persoane din Alba care au dispărut fără urmă. Cazuri vechi de dispariții, de aproape 20 de ani, care încă nu au primit un răspuns

Publicat

În evidențele Poliției Române 25 de persoane din Alba figurează ca fiind dispărute. Aceștia au fost văzuți pentru ultima dată fie în localități din județ, fie în alte județe, dar sunt persoane care au fost date dispărute și în străinătate.

Spre exemplu, în urmă cu 17 ani, Ioan Ignat s-a urcat într-un autocar cu destinația Spania. A plecat din Cluj și a ajuns în Roquetas de Mar. A fost ultima dată când rudele sau prietenii au mai știut ceva despre el. 

Toate persoanele din Alba care sunt date disparute sunt disponibile pe site-ul Poliției Române, la categoria dispăruți. Lista include pesroane adulte, vârstnice și un adolescent.

Cea mai veche dispariție este din 2003. A plecat peste munte și nu s-a mai întors

Cea mai veche dispariție a avut loc în anul 2003. Este vorba despre Hațegan Iosif, domiciliat în satul Tăuți, județul Alba. În cursul lunii decembrie 2003 a plecat din localitatea Lunca Ampoiței, peste munte, înspre localitatea Ighiel. Caracteristici: 170 de centrimetri înălțime, 70 de  kilograme, ochi verzi, tijă metalică de la șold la genunchi.

Cea mai recentă dispariție

Cea mai recentă dispariție a avut loc în data de 24 iulie 2024, pe raza comunei Gârda de Sus, din județul Alba. Persoana în cauză este un bărbat în vărstă de 55, numit Virciu Ștefan, din comuna Gârda de Sus. Acesta a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Caracteristici: 168 de centrimetri înălțime, 80 de kilograme.

Din anul 2005 nu a mai ținut legătura cu familia

 

Unul dintre cazurile particulare, din perspectiva locului dispariției, este cel al lui Curiban Nicolae. Bărbatul era domiciliat în satul Sebeșel, județul Alba.

Acesta a plecat la muncă în Spania în anul 1998, iar din anul 2005 nu a mai ținut legătura cu familia. Caracteristici: 166 de centimetri înălțime, 65 de kilograme, păr șaten, scurt.

A plecat din Cluj Napoca și nu a mai fost văzut

 

În aceeași categorie se înscrie și cazul lui Ioan Ignat.  Bărbatul avea 30 de ani la data dispariției, fiind domiciliat în satul Văi, județul Alba.

La data de 6 iunie 2007 a plecat cu autocarul din Cluj- Napoca, cu destinația Spania, ajungand în localitatea Roquetas de Mar. Caracteristici: 180 de centimetri înălțime, 70 de kilograme, păr scurt, ochi verzi, cicatrice pe spate.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate