Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Persoane, maşini şi firme, verificate de poliţişti şi jandarmi, la Cugir. Acţiune pentru siguranţa publică

Publicat

politisti si jandarmi in actiunePoliţişti şi jandarmi din Cugir au verificat, joi, zeci de persoane, autoturisme şi firme, în cadrul unei acţiuni pentru siguranţa publică. Au dat amenzi şi au depistat patru autori de infracţiuni.

Potrivit IPJ Alba, joi, 9 februarie, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Cugir, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Alba – Grupa Cugir, au desfăşurat, pe raza oraşului Cugir, o acţiune pentru prevenirea şi combaterea faptelor care afectează siguranţa persoanelor, avutul public si privat, depistarea persoanelor urmărite, descoperirea autorilor în faptele comise şi rămase cu autor necunoscut.

În timpul acţiunii au fost legitimate  47 de persoane, au fost controlate 24 de autoturisme şi au fost verificate 5 societăţi comerciale.

De asemenea, au fost efectuate 2 verificări la domiciliile persoanelor pentru care a fost dispusă măsura arestării la domiciliu.

Totodată, poliţiştii şi jandarmii cugireni au depistat şi 4 autori de infracțiuni.

Cu ocazia acestei acţiuni efectuate pe raza oraşului Cugir, au fost aplicate 26 de sancţiuni   contravenţionale, din care: 14 la Legea 61/1991, 10 la OUG 195/2002, 3 sancţiuni la OUG 97/2005 şi o sancţiune la Legea 8/1996.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate a fost de 3.650 lei.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax